previous arrow
next arrow
Slider

Kedves Szülők!

A KRÉTA Elektronikus Ellenőrző azon intézmények Diákjainak, és a Diákok Szülőinek és Gondviselőinek nyújt hasznos segítséget, amelyek használják a KRÉTA rendszer elektronikus naplóját. A rendszer elérhető asztali számítógépről és mobileszközről is. A program segítségével a felhasználók megtekinthetik a diákok órarendjét, osztályzatait és mulasztásait. Az elektronikus ellenőrzőkönyv alkalmazás közvetlenül az iskolai elektronikus naplóból olvassa ki az adatokat, így azonnal naprakész információkat jelenít meg.

Gondviselői és Tanulói bejelentkezésnél hitelesítési adatként felhasználónévnek használja a tanuló oktatási azonosítóját és jelszónak a születési dátumát pontok nélkül.


KRÉTA elérése asztali számítógépről:

Gondviselői és Tanulói KRÉTA Ellenőrző mobilalkalmazás Android készüléken

A KRÉTA Ellenőrző mobilalkalmazás segítségével a diákok és a szülők Androidos okostelefonon vagy táblagépen keresztül tekinthetik meg az elektronikus naplóban lévő adataikat.
A KRÉTA Elektronikus mobil ellenőrző modulja az Applikációs boltokból letöltve Android és iOS operációs rendszerű készülékeken elérhető. Az Elektronikus ellenőrző modul Applikáció funkcióiban némiképp eltér a számítógépes verziótól abból kifolyólag, hogy maga az eszköz, illetve annak működése is eltér egymástól.
A mobilalkalmazásba történő bejelentkezéskor a felhasználónév és jelszó megadásán kívül az intézményt is ki kell választani egy listából.

A KRÉTA Ellenőrző Android mobil alkalmazás letöltési linkje:

https://play.google.com/store/apps/details?id=hu.eKreta.KretaAndroid&hl=hu

FIGYELEM! A KRÉTA Ellenőrző mobilalkalmazással csak a szülők és tanulók tudnak belépni a KRÉTA szülői rendszerébe. Az alkalmazásból a tanári elektronikus naplóba vagy az adminisztrációs rendszerbe nem lehetséges a belépés!